Mavi-Kaluste
Mavi-Kalusteelta

Itsenne näköinen keittiö

Eikö mitta pysy kädessä, eikä kalustetarpeetkaan oikein hahmotu? Onko mielikuvissasi itsesi näköinen keittiö, mutta tarvitset apua suunnitelmien viimeistelyyn? Vai tekisikö mielesti antaa kaikki narut ammattilaisten käsiin ja lähteä itse työn alta pois?

Oli tilanteesi mikä tahansa, me Mavissa autamme.

Jatkuvalla tuotekehityksellä, trendien seurannalla ja loputtomalla ideoinnilla voimme taata, että mavi-kalusteet ovat ajan hermolla. Joka päivä.

Pyrimme lopputulokseen, joka on paras mahdollinen. Valitessasi mavi-kalusteet saat paitsi tuotteen joka kestää aikaa ja käyttöä, mutta myös kalusteet jotka vastaavat tämän päivän vaatimuksia ja ovat juuri sinun näköisesi.

Täyden palvelun keittiömyymälä

Kaikki mittauksesta asennukseen

 

Tyytyväisiä asiakkaita jo 30 vuotta

Kotimaisia keittiökalusteita jo 30 vuotta

 

Meillä jokainen milli on vakiomitta

Kalusteet valmistuvat omassa tehtaassamme haluttuun mittaan

ESITTELYSSÄ: RETROKEITTIÖT

Nostalgiaa - modernilla twistillä.

Paluu menneisiin tyyleihin näkyy. Varustetasosta ei silti tarvitse tinkiä, vaan voit nauttia tyylikkäästä ja nostalgisesta 50-luvun keittiöstä induktioliedellä ja led-valoilla. Tutustu tekemiimme retrokeittiöihin:
KEITTIÖTARINOITA

Keittiö Alvar Aallon suunnittelemaan taloon

”Yhteistyö Mavin kanssa alkoi jo aiempien talojen ja asuntojen remontoimisista. Mavi on toimittanut meille kolmeen taloon keittiöt, kodinhoitohuoneet ja paljon muutakin. Seinäjoella asuessamme…”

MAVI-KALUSTEEN

XL-runko

Tämä mullistava runkorakenne mahdollistaa tilan todellisen hyötykäytön, sillä runkoon on saatu mahtumaan 9 cm lisää käyttökorkeutta normaalirunkoon verrattuna.

Ja tämä vain nipistämällä sentit sokkelin korkeudesta.

Olemme niin vakuuttuneita XL-rungon järkevyydestä, että olemme halunneet tehdä tämän sinulle mahdolliseksi mahdollisimman pienin lisäkustannuksin.

Saamme tehtyä hetkessä vertailevan tarjouksen XL-rungon ja normaalin välillä, joten älä epäröi kysyä vaihtoehtoja. Tule tutustumaan mahtavaan XL-runkoomme Mavin myymälöihin.

Lisätila laatikostoissa

Rungon hyötykorkeuden kasvaessa 9 cm, on laatikostoissa huomattava määrä lisätilaa normaaliin verrattuna. Sinulla on mahdollisuus saada n. 25% lisää säilytystilaa per laatikosto, kun valitset itsellesi XL-rungon.

Korkeampi uunilaatikko

Voit unohtaa ongelmat uunipeltien sijoittamisen kanssa, kun valitset itsellesi XL-rungon. Tämä uunilaatikko lyö tilavuudellaan laudalta jopa normaalirungon ylälaatikon, sillä laatikkoon mahtuu helposti jopa kattilat ja paistinpannut.

Lisävarusteet

Korkea ylälaatikko antaa mahdollisuuden myös yläpuolelleen sijoitettaville lisävarusteille, kuten integroidulle leikkuulaudalle tai sisälaatikolle. Näin saat yhden etulevyn taakse huomattavan hyödyn, kun sijoitat esim. kaksi välinelokerikkoa päällekkäin.

Lisäritilä karusellikaapissa

Korkeampi runkorakenne on mahdollistanut lisäritilän lisäämisen karusellikaappiin. Tämä tuo huomattavan käytännön hyödyn tähän kulmakaappirakenteeseen, kun pyöriviä ritilöitä on kahden sijaan kolme.

Toteutettuja keittiöitä

Mitä olisikaan keittiö ilman laadukkaita kodinkoneita?

Ei hätää, palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti myös tällä osa-alueella. Saat kauttamme upeat UPO, Siemens, AEG ja Electrolux-kodinkoneet. Voit tutustua valmistajien mallistoihin alla olevista linkeistä, sekä Mavi-myymälöissämme.

Jokainen milli on vakiomitta

Mavi-Kalusteen keittiökalusteet valmistamme omassa tehtaassamme juuri haluttuun mittaan.

Omavalmisteisten runkojen ja ovien lisäksi mallistomme koostuu yhteistyökumppaneidemme mallistojen mukaisista ovista.

Valikoimastamme niin maalatut mdf-ovet kuin mikrolaminaattiovet, puu-, kalvo-, laminaatti- ja alumiinikehäovetkin.

OTA YHTEYTTÄ

Varaa suunnitteluaika

Onko keittiöremontti ajankohtainen?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille itsenne näköinen keittiö. Halutessasi  suunnittelijamme tulevat käymään luonasi tai voit sopia ajan ja tulla tutustumaan Lapin tai Rauman myymäläämme.